VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

LAISVAS IR EKSTATIŠKAS!

Susitikimai

Valentino ir laisvės dienos ekstatiniai šokiai – viskas tuo ir pasakyta! Vasario 16 d. 19.30 val. Tilto g. 2 (palėpėje) susitikime laisvai ir sąmoningai pašokti.

 

Ar būsi vienas, ar dviese, jaunas ar jau garbaus amžiaus – ateik pašokti laisvai ir ekstatiškai, nusimesti emocinį svorį, kurį nešiesi jau seniai, ateik prajudinti girgždančius sąnarius ir pajusti pačius giliausius ir smulkiausius savo raumenukus! O ar bandei šokti stovint, jaučiant tik pašėlusį širdies plakimą? Ar bandei šokti klūpint, gulint? Mūsų šokių aikštelėje viskas yra labai sveikintina! Nėra keistų ar "nepatogių" judesių, nėra netinkamos choreografijos, nėra nepriimtinos muzikos – viskam uždegame žalią šviesą, žaidžiame, tyrinėjame ir eksperimentuojame su judesiu, su muzika, su savo vidine energija ir emocijomis, lydinčiomis visą šią gražią judesio kelionę.

 

Renkamės patogiai apsirengę ir nusiteikę prakaituoti (gali net prireikti rankšluosčių), pradžiai turėti šiltas kojines, pabaigai – jaukų apklotuką, kilimėlį, na ir patogumo dėlei – savo vandens gertuvę visoje šokio eigoje. Renginio trukmė – iki 2,5 val., vėliau galima pasilikti jaukiam pokalbiui apie įvairias patirtis prie arbatos puodelio.

 

PRAŠYMAS:
- pranešti apie savo dalyvavim
ą (visiems norisi žinoti, kiek bus žmonių);
- savanorišk
ai atsidėkoti tokiu kiekiu pinigų, kuris prisidėtų prie salės išlaikymo ir renginio administravimo.

Registruotis telefonu 868653405 arba žinute.

 

Renginio organizatorius – VšĮ „Sielos sala“, https://www.facebook.com/Sielossala