VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Koncertas "MAESTRO VYTAUTO KERNAGIO MUZIKOS KELIU"

Koncertai

Lietuva - ar esi girdėjęs ką nors gražesnio už šį žodį? Tai žodis, į kurį susideda tiek daug praeities skausmo, namų jaukumo bei saldžios laisvės jausmo. Koncertinė programa "Šimtmečio dainos Lietuvai" tai tarsi laiko juosta, kurioje skamba populiariausios kiekvieno dešimtmečio lietuviškos dainos. Tokiu būdu kviečiame kartu prisiminti mūsų šalies istoriją, svarbius įvykius, atkreipti dėmesį kas tuo metu keitėsi ar skleidėsi. Koncerto metu turėsime galimybę kartu išgyventi skirtingus Lietuvos istorijos etapus ir to laikmečio jausmus ir emocijas, prisiliesti prie to kas svarbu ir tikra. Esame jau laisvos kartos lietuviai, tačiau sąmoningai renkamės su pagarba ir dėkingumu dalintis savo šalies istorija per muziką.
Koncertinę programą atlieka “Harmonijos” komandos nariai Gytis Murauskas (tenoras), Povilas Strikaitis (bosas), Emilija Bagdonaitė (sopranas) ir pianistė Žydrūnė Kovalenkaitė, o muzikinės kelionės metu jus lydės ir padės įsijausti vedėja - Judita Tarasevičiūtė.

„Harmonija” - tai 2021 m. iš meilės muzikai susibūrusi renginių organizavimo komanda. Dirbame tiek su komerciniais renginiais, tiek su privačiomis šventėmis. Muzika - mūsų gyvenimas, todėl visi atlikėjai yra baigę aukštąjį išsilavinimą muzikos srityje. Koncertuoja įvairiuose Lietuvos miestų ir miestelių renginiuose ir šventėse. Mūsų tikslas - muzikos pagalba suteikti nepamirštamų emocijų visiems klausytojams.

Bilieto kaina - 15 eur.
10 eur. - su nuolaida (studentai, moksleiviai, senjorai, asmenims su negalia)

Bilietai https://www.ticketmarket.lt/.../vytauto-kernagio-muzikos...