VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Teatralizuotas poezijos ir muzikos vakaras kartu su trio ,,Upinės“

Spektakliai

Šiais metais Anykščių kultūros centre vyksiančiame profesionalių teatrų nacionalinės dramaturgijos festivalyje ,,Pakeleivingi“ 2022 nestigs įvairiausių spektaklių, o tarp jų turėsite progą išvysti ir teatralizuotą poezijos ir muzikos vakarą kartu su trio ,,Upinės“.

Spalio 13 d. (ketvirtadienis) 18 val. kultūros centro didžiojoje salėje.

Skambės Juditos Vaičiūnaitės, Indrės Valantinaitės eilėraščiai ir senosios liaudies dainos, sutartinės ir melodijos.

Dalyvauja: Laurita Peleniūtė, Aldona Vilutytė, Justina Smieliauskaitė

“Upinės” - trijų moterų balsai, jų individualumas ir susiliejimas poezijoje ir muzikoje bandant sukurti tekantį atvirą pokalbį, žmogaus, gamtos, istorijos ir šiandienos tema.

LAURITA PELENIŪTĖ – unikali Lietuvos dainininkė, muzikantė, savo balsu atskleidžianti protėvių paveldo kodą ir savo kūryboje jungianti skirtingų tautų muziką ir kalbas. Projekto „Promočių giesmės“ sumanytoja.

Šiuo metu dainuoja su grupėmis “Marga muzika” , “Maros Rijos”. ALDONA VILUTYTĖ – teatro ir kino aktorė, LMTA docentė, profesionali filmų garsintoja, poezijos skaitovė, LITERARIUMO – susirinkimo tų, kurie kuria, skaito, myli literatūrą – idėjos autorė. JUSTINA SMIELIAUSKAITĖ – aktorė, kurianti vaidmenis Keistuolių ir „Atviro rato“ teatruose. Projekto „Po arkomis“ idėjos autorė.

Projekto sklaidą remia Lietuvos kultūros taryba.

Bilieto kaina – 8, 10 €***

Bilietus platina Anykščių kultūros centro kasa Tel.: 8 381 52239

*** Bilietus taip pat platina Bilietai.lt