VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Virtualios realybės filmas „Angelų takais“

Kinas

M. K. Čiurlionio mums paliko didelį ir tokį pilną pasaulį savo paveiksluose ir muzikoje, kartu su labai įkvepiančia citata – „Pasaulį vaizduojuos kaip didelę simfoniją“. Iš tiesų, šiomis dienomis viskas kitaip – daug nerimo, baimės, tylos ir nežinios… Mūsų pasaulis subyrėjęs į atskiras simfonijos dalis. Virtualios realybės filmas „Angelų takais“ – žvilgsnis pro VR akinius į kitą, harmoningesnį pasaulį. Matę filmą neleis pameluoti, kad kelionė tame pasaulyje, po daugiau nei 60 M. K. Čiurlionio paveikslų, – atgaiva, nusiraminimas ir įkvėpimas.

Tai 25 min. trunkanti kelionė po įspūdingiausius ir gražiausius menininko kūrinius („Ramybė“, „Angelėliai“, „Aukuras“, „Žinia“, „Angelas“ ir kt.) ir galimybė bent trumpam atsiriboti nuo kasdienybės ir pabūti šviesoje.

Seanso trukmė – 30 min. (reikalinga išankstinė rezervacija). Patirtis pritaikyta sėdimai pozicijai. Rekomenduojama vaikams nuo 6 m.

Bilietų kainos:
Elektroniniai bilietai:

Standartinis bilietas –  ̶1̶8€̶  15€
Lengvatinis bilietas* – 10€
*Panaudoti lengvatinį bilietą galima pateikus galiojantį moksleivio, studento, senjoro, neįgaliojo pažymėjimą, POLA kortelę arba mokytojo (darbuotojo) pažymėjimą.

Kasoje:
Standartinis bilietas – 18€
Lengvatinis bilietas* – 10€
*Panaudoti lengvatinį bilietą galima pateikus galiojantį moksleivio, studento, senjoro, neįgaliojo, POLA pažymėjimą arba mokytojo (darbuotojo) pažymėjimą.

Bilietai parduodami internetu, drauge rezervuojant peržiūros laiką. Taip pat galima įsigyti bilietus kasoje (jeigu yra laisvų vietų). Atsiskaitymas vietoje – tik bankine kortele, grynieji nėra priimami.

SEANSO LAIKO PERKĖLIMAS
Jei pasikeitė planai ir norite perkelti esamą rezervaciją, tai padaryti galite likus daugiau nei 24 h iki Jūsų seanso laiko. Suplanuokite norimą apsilankymo datą bei seanso laiką ir susiekite su mūsų Angelų takais komanda žemiau nurodytais kontaktais (tel: +37066754630, bilietai@angelutakais.lt).
Informavus apie rezervacijos perkėlimą likus mažiau nei 24 h iki seanso laiko, rezervacijos perkėlimas nėra galimas.

PINIGŲ GRĄŽINIMAS
Atšaukti rezervaciją bei susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus galite likus daugiau nei 24 h iki Jūsų seanso laiko (už lėšų grąžinimą bus taikomas administravimo mokestis – 3 Eur / bilietui).
Norint susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus bei atšaukti rezervacijos laiką susisiekite su mūsų Angelų takais komanda žemiau nurodytais kontaktais (bilietai@angelutakais.lt), nurodydami užsakymo numerį bei banko sąskaitos, į kurią turi būti grąžinamos lėšos, numerį. Informavus apie rezervacijos atšaukimą ir bilietų grąžinimą likus mažiau nei 24 h iki seanso laiko pinigų grąžinimas nėra galimas.

Apdovanojimai: projektas sužavėjo 2018 m. Venecijos kino festivalio auditoriją, 2019 m. Jungtinėje Karalystėje pelnė prestižinį apdovanojimą už pasiekimus mene ir technologijose skiriamą „Lumen Prize for Art and Technology“. 2020 m. įvertintas „Sidabrine gerve“ už profesinę meistrystę.

BILIETA GALITE ĮSIGYTI ČIA: https://angelutakais.lt/anyksciai/