VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Innerdance

Susitikimai

Kviečiu į innerdance sesiją su manimi .

KAS TAS INNERDANCE?
Innerdance- tai tarsi liftas, kuris padeda išsivaduoti iš klaidingų įsitikinimų, užstrigimų ir energetinių blokų. Praktikos metu dalyvis atsigula ant kilimėlio, užsimerkia ir sutelkia dėmesį į save, savo jausmus, mintis, regimus vaizdus, pojūčius kūne. Ir specialios muzikos, garsų, prisilietimo ir žodinio vedimo pagalba patenka į praplėsto sąmoningumo būseną, kur nurimus analitiniam protui patiriamas gilus atsipalaidavimas, kurio metu atgyja natūralus gebėjimas gydyti save, išsivaduoti iš baimių ir trūkumo jausmo. Visa tai vyksta pažadintos gyvybinės energijos dėka. Taip pašalinami blokai, kurie trukdė jaustis pilnam ir įkvėptam. Taip, ramiai ir pasiduodant kuriamas naujas, laimingas tu. Kiekvienos sesijos dėka vyksta vis gilesnis išsilaisvinimas. Tuomet imi stebėti ir pokyčius gyvenime.

VIETA
AnykščiaiTilto g. 2 (II aukštas)

LAIKAS
Kovo 26d. (sekmadienis)13 val.

PROGRAMA
13.00 renkamės, susipažįstam, pasidalinu apie innerdance.
13.20 trumpa meditacija įsižeminimui.
13.30 sesijos pradžia.
14.40 sesijos pabaiga, pasidalinimų ratas, arbata.
15.20 atsisveikinam, iki kitų susitikimų!

KAIP VYKSTA
Dalyviai sugula ant kilimėlių, apsikloja pledukais ir pasineria į vykstantį procesą.Svarbi patogi, nevaržanti judesių apranga, šiltos kojinės.

ENERGETINIAI MAINAI
20€ arba auka į dėžutę pagal galimybes.

Erdvę jums laikysiu aš, Rūta, šiuo metu labiausiai esu mama, gyvenu su iššūkiais ir pilnumu visko, kas vyksta. Ir jaučiu, kaip ta innerdance erdvė palietusi mane prieš beveik 6 metus yra aktuali ir praplečianti šiandien, nes ji niekada nesikartoja, tai naujo savęs patyrimas, naujas išsiplėtimas, kiekvieną kartą vis kitoks.