VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

5-ių patiekalų degustacinė vakarienė

Susitikimai

Rugsėjo 15 d. kviečiame atvykti į Palaimą restoraną Anykščiuose, atsipalaiduoti ir pasinerti į nuostabią skonių kelionę. Alaus ir maisto pažinimo vakare bus derinami penki skirtingi patiekalai su penkiomis skirtingomis Dundulio alaus rūšimis, ne tik geriau susipažinsite su Dundulio alumi bei alaus ir maisto derinimo principais, bet ir plačiau pažvelgsite į alaus istoriją, ingredientus ir vyraujančias tendencijas.

Vakaro patiekalais rūpinsis Palaima šefas Gintautas, o alų prie patiekalų derins alaus someljė, Dundulio aludaris atsakingas už visą alaus kelią: nuo recepto sukūrimo iki jo patekimo ant Jūsų stalo.

 

MENIU

    • Pasitikimas: Raugo duona ir plaktas sviestas
    • Užkandis: Elnienos tartaras duonos traškutis
    • Pagrindiniai:
      • Karemelizuotos morkos, pomidorai, daržovių sultinys
      • Ėrienos šonkauliai, degintas sviestas, medus, sūdyta kriaušė
    • Desertai:
      • Baltas sūris, slyvos, alyvuogių aliejus, pipirai, Medaus pyragėlis, morengai, rūgštūs obuoliai
    • Gėrimai: 5 skirtingi alaus gėrimai parinkti prie kiekvieno patiekalo

 

Renginio pradžia: 18:30h

Renginio kaina: 78 Eur asmeniui

Rezervuokite vietą tel. 861988555

Paskubėkite, vietų skaičius ribotas!