VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

5-ių patiekalų degustacinė vakarienė

Susitikimai

Lapkričio 17 d. kviečiame atvykti pas mus, į Palaima restoraną Anykščiuose, atsipalaiduoti ir pasinerti į nuostabią skonių kelionę. Alaus ir maisto pažinimo vakare derinsime penkis skirtingus patiekalus su penkiomis skirtingomis Dundulio alaus rūšimis. Geriau susipažinsime su Dundulio alumi, alaus ir maisto derinimo principais, plačiau pažvelgsime į alaus istoriją, ingredientus ir vyraujančias tendencijas. 

Vakaro patiekalais rūpinsis mūsų mylimas restorano Palaima šefas Gintautas, o alų prie patiekalų derins alaus someljė, Dundulio aludaris, atsakingas už visą alaus kelią nuo recepto sukūrimo iki jo patekimo ant Jūsų stalo. 

 

MENIU
Pasitikimas: Raugo duona ir plaktas sviestas
Užkandis: Elnienos tartaras ir duonos traškutis
Pagrindiniai:
Karamelizuotos morkos, pomidorai, daržovių sultinys
Ėrienos šonkauliai, degintas sviestas, medus, sūdyta kriaušė
Desertai:
Baltas sūris, slyvos, alyvuogių aliejus, pipirai
Medaus pyragėlis, morengai, rūgštūs obuoliai
Gėrimai: 5 skirtingi alaus gėrimai parinkti prie kiekvieno patiekalo

 

Renginio pradžia: 18:30h
Renginio kaina: 78 Eur asmeniui
Rezervuokite vietą tel. 861988555

Paskubėkite, vietų skaičius ribotas!