VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Sodyba „Svajonių dvaras"

Kaimo sodybos

Sodyba ramiam poilsiui gamtoje prie ežero

Apsupta miškų, šalia paslaptingo Keršio ežero, Pakeršės kaime įsikūrusi kaimo turizmo sodyba “Svajonių Dvaras”. Tai vieta, kur pavargęs kūnas pailsi, nerami siela randa ramybę, o įtemptas protas – atokvėpį. Vieta, kur gamtos apsuptyje lengva atsipalaiduoti, rasti ramybę ir harmoniją. Vieta, kur svajonės virsta realybe. Atostogaukite be rūpesčių!

Sodyba svajonių vestuvėms, šventėms

“Svajonių Dvare” rengiamos gražios, jaukios, šeimyniškos vestuvės. Mylintiems gamtą – tai puiki vieta atšvęsti savo meilės šventę. Mes pasirūpinsime, kad Jūsų svečiai būtų sotūs ir patenkinti. Sodybos aplinka romantiška, jauki, tad, jei svajojate apie gražią šventę artimųjų apsuptyje – padėsime Jūsų svajones paversti realybe!

Sodyba turiningam laisvalaikiui

Sodyba ne tik ramiam poilsiui, bet ir aktyviam laisvalaikiui – čia atostogaudami rasite didelį pramogų pasirinkimą. Nesvarbu, ar mėgstate aktyvų laisvalaikį, ar ramias pramogas – tikrai rasite tai, ką geriausio galima rasti atostogaujant gamtoje. Jei mėgstate žvejybą, tai Jūs pamėgsite ir mūsų sodybą!

Patogumai

Wi-Fi
Šeimų numeriai
Konferencijų salė
Pirtis

Klasė (žvaigždutės)

3 žvaigždutės

Paslaugos

Vestuvėms ir šventėms sodyboje įrengta pokylių salė, talpinanti iki 50 asmenų. Dideli stalai išstatomi pagal Jūsų poreikius. Salę galime išpuošti įvairiomis dekoracijomis, atitinkančiomis šventės tematiką. Erdvioje salėje yra daug vietos šokiams. Iš salės galite patekti į lauko terasą, kur atsiveria nuostabūs gamtos vaizdai.

Tradicinė, erdvi garinė pirtis sodyboje kūrenama ištisus metus. Kaitinimasis pirtyje atpalaiduoja ir valo Jūsų organizmą, padeda atgauti jėgas. Po kaitinimosi galėsite pūkštelėti į ežerą arba žiemos metu į eketę. Be to – pirtis, puikus bendravimo ir laisvalaikio praleidimo su draugais ir artimaisiais būdas. Pirties paslauga gali naudotis tik sodybos “Svajonių Dvaro” svečiai, užsisakę paslaugą iš anksto.

Išskirtinių pramogų mėgėjams “Svajonių Dvaras” siūlo išbandyti taiklumą šaudant iš lankų. Nemokančius apmokome, pravedame instruktažą, praktinę pamoką, surengiame varžybas. Šaudymas iš lanko – įdomi, išskirtinė pramoga, tinkanti įmonių šventėms, bernvakariams ir pan. Galite šaudyti vienas, ar rungtyniauti su draugais ir artimaisiais.

Visai šalia sodybos tyvuliuoja gilusis, 42m gylio, Keršio ežeras, kurio privalumais gali mėgautis visi, kurie mėgsta maudynes bei žvejybą. Keršio ežere galėsite maudytis, žvejoti ar plaukioti valtimi. Pakrantėje įrengtas lieptas su suoleliu, kur galima mėgautis saulės voniomis ir puikiu kraštovaizdžiu. Žvejams “Svajonių Dvaras” siūlo valties nuomą, kad žvejyba būtų maloni ir sėkminga. Norintiems pasidžiaugti skaidriu vandeniu ir mėlynu dangumi – siūlome išsinuomoti valtį ir suptis ant Keršio ežero bangų. Pradedantys žvejai gali išsinuomoti meškerę ir pamėginti pasigauti pirmą savo žuvį.

Užkietėjusiems biliardo mėgėjams siūlome pasinaudoti atskirame pastate įrengta biliardo patalpa, kur stovi didelis profesionalus 12 pėdų rusiško biliardo stalas bei eksponuojamos senovinės sodybos relikvijos. Vasaromis čia rengiami biliardo turnyrai Pakeršės taurei laimėti. Pradedantys gali užsisakyti biliardo pamokas.

Aktyvaus laisvalaikio mėgėjams sodyboje įrengta universali sporto aikštelė. Ja gali nemokamai naudotis visi krepšinio, tinklinio ar teniso mėgėjai. Tai puikus būdas smagiai praleisti laiką atostogų metu su artimaisiais ir palaikyti puikią fizinę formą bei prasiblaškyti.

Vakarais ar esant prastam orui galite jaukiai ir šeimyniškai leisti laiką prie židinio žaisdami stalo žaidimus. Jų turime įvairiausių – kiekvieno poilsiautojo skoniui. Taip pat sodyboje turime didelę vaizdajuosčių ir knygų kolekciją, kuria naudotis gali mūsų svečiai.

Atsiliepimai

Komentuoti