VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

„The Beatles show“

Koncertai

Anykščių miesto šventės garbei –

žymiausių Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistų teatralizuotas koncertas „The Beatles show“

Į Anykščius su trenksmu atskuba įvairiausias šalies scenas bei arenas užkariavęs teatralizuotas koncertas „The Beatles show“, kurio „genas“ užkrėtė žymius Lietuvos atlikėjus, muzikantus, režisierius. Jie nesistengė kopijuoti visame žemės rutulyje dainuojamų legendinių dainų, į kiekvieną jų įnešė savo charizmą ir pateikia savo autentišku balsu. Pateikia taip, kad „The Beatles“ išdainuotos tiesos rastų atgarsį anykštėnų ir miesto svečių širdyje bei kojose.

Kadaise „The Beatles“ atvertė naują muzikinės epochos puslapį ir tapo naujos kultūros pranašai. 1960 m. Liverpulyje susibūrusi muzikantų ketveriukė: Johnas Lennonas, Paulas McCartney, George Harrisonas ir Ringo Starras užkūrė tikrą „bitlomaniją“. Gerbėjai mėgdžiojo ir tebemėgdžioja jų šukuosenas, aprangą, o jie patys žavėjo ir šokiravo. Pavyzdžiui, 1966 m. J. Lennonui pareiškus, kad „Bitlai“ yra „kietesni“ už Jėzų Kristų, kai kuriose JAV vietose pasipiktinę tikintieji degino muzikantų albumus laužuose.

„The Beatles Show“ – teatralizuotas koncertas, kuriame skamba kultinės „The Beatles“ dainos. Išgirsite pačius ryškiausius ketveriukės himnus meilei ir taikai, tokius kaip „Help“, „All you need is love“, „I want to hold your hand“, „Lady Madonna“ ir kitus. Šalia, skambės ir kiek netikėti grupės kūriniai.

 

DIRIGENTAS - Tomas AMBROZAITIS

Atlikėjai:

Jeronimas MILIUS

Beata IGNATAVIČIŪTĖ

Martyna KERPYTĖ

Rokas SPALINSKAS

Kęstutis NEVULIS

Virginijus PUPŠYS

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestras

Choro pritariančiojo vokalo grupė

Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjai