VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Spektaklis-koncertas ,,Mimozos ir sirenos''

Koncertai

Spalio 9 d. (sekmadienis) 18.00 val. Klaipėdos jaunimo teatras atvyksta į Anykščių kultūros centre vyksiantį Profesionalių teatrų nacionalinės dramaturgijos festivalį "Pakeleivingi" 2022 ir paruošė Jums grupė „Graži ir ta galinga“ spektaklį-koncertą ,,Mimozos ir sirenos'' (1 val. 20 min.) N-14.

Aktorės, muzikos ir dainų tekstų autorės: Vaiva Kvedaravičiūtė, Rugilė Latvėnaitė, Ieva Pakštytė, Asta Zacharovaitė, Marija Žemaitytė

Dramaturgė Birutė Kapustinskaitė

Kartais jautiesi negraži, kartais pasimetusi, kartais tampi tokia didelė, kad tavo ego netelpa kambaryje ir lubos tau per žemos, o sienos per arti. Kartais tu bėgi į save, bet tik nubėgusi pusę kelio supranti, kad bėgai – nuo savęs. Sustojusi tarp visų draugų, tėvų, giminių, vaikų, kolegų ir visuomenės lūkesčių atsisuki į save su klausimu: „kiek manęs yra manyje?“ Kiek galingos ir gražios telpa manyje?

„Graži ir ta galinga” kviečia jus į spektaklį-koncertą „Mimozos ir sirenos”. Savo nerimą paleisime būgnų ritmu, kad vėl iš naujo sutiktume save - žavias, galingas ir laimingas, net jei kartais ir pasiklydusias, bet vis grįžtančias į save!

Kūrybinė komanda: aktorės Vaiva Kvedaravičiūtė, Rugilė Latvėnaitė, Ieva Pakštytė, Asta Zacharovaitė, Marija Žemaitytė, dramaturgė Birutė Kapustinskaitė, scenografė Rūta Venskutė, šviesų dailininkas Julius Kuršys, garso režisierius Kipras Dominas.

Rekomenduojama nuo 14 m.