VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Simbiotinė mityba - kaip valgant įprastą maistą pasirūpinti savo žarnyno mikroflora?

Susitikimai

Gegužės 3 dieną susitikime degustacijai ir pokalbiui apie simbiotinę mitybą! Renginyje savo patirtimi dalinisis du Ramūnai - Arbatos magijos ir Namiko įkūrėjas, tad pokalbis turėtų būti išties įdomus.
Lektorius Ramūnas Račkauskas - Namiko, kuris atsidūręs mūsų krautuvėlėje greitai tapo vienas jūsų mėgstamiausių produktų, įkūrėjas. Na Mi Ko reiškia naudingų mikroorganizmų koncentratas. Jis naikina žmogaus organizme beveik visas ligas sukeliantį bei maistą pūdantį grybelį – pelėsius ir mieliagrybius: candida, aspergilus ir t.t. Tokiu būdu yra atstatomas sveikas virškinimo trakto darbas, pasišalina puvimo toksinai bei šlakai iš organizmo audinių bei organų.
Taigi tai būdas, kaip valgyti tai, ką valgome, ir visgi atstatyti tokią svarbią mums mikroflorą.
Renginys vyks Anykščių viešosios bibliotekos antrojo aukšto salėje, Vyskupo skv. 1. Dalyvavimas nemokamas.