VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Manto Jankavičiaus Koncertinis Turas „Vienam Pasaulyje“

Koncertai

ATŠAUKTA!

MANTAS | Koncertinis turas „Vienam pasaulyje“

Dainininkas, aktorius, pagrindinių vaidmenų žymiausiuose Lietuvos miuzikluose atlikėjas, projekto „Lietuvos balsas“ mokytojas ir teisėjas – Mantas Jankavičius – skelbia koncertinį turą pavadinimu „Vienam pasaulyje“. Manto muzikoje, kaip ir kiekvieno iš mūsų gyvenime, telpa daugybė emocijų, išgyvenimų, džiaugsmo ir jautrių natų, šokio ir lengvo sklendimo su muzika. Visi esame skirtingi, su unikaliomis patirtimis, tačiau visi gyvename Vienam pasaulyje. Tai ir yra pagrindinė turo žinutė. Vienijanti ir kviečianti pasidžiaugti buvimu drauge.

Seniai po Lietuvą muzikinį turą organizavęs atlikėjas yra įsitikinęs, kad dabar – pats tinkamiausias metas susitikti su gerbėjais įvairiausiose šalies vietose. Ištikimų fanų – jau labai pasiilgta, o su naujaisiais – nekantru susipažinti.

Programoje su gyvos muzikos grupe skambės ir gerai žinomos dainos, ir nauji kūriniai: „Laisvi drugeliai“, „Čiuožki“, „Stok“, „Dangus nesibaigia“, „Vienam pasaulyje“ ir kt. Laisvė, juokas, nuoširdumas ir šokiai – tai pagrindiniai programos elementai, kurie neišvengiamai pasikartos kiekviename turo koncerte.

Artėjant koncertui bilietai gali brangti.

Mantas – Akustinis koncertas @Šv. Jonų bažnyčia | Vilnius

https://youtu.be/HAvrLACK0rU

Mantas – Vienam pasaulyje

https://youtu.be/rnpj3MbLlwQ

Bilietus platina Bilietai.lt.

  •  
  •  

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su anyksciukc.lt