VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

KALĖDOS BURBIŠKIO DVARE | Koncertas ir degustacinė vakarienė

Kalėdos

Šventiškai pasipuošęs Burbiškio dvaras atveria duris Anykščių miesto gyventojams bei svečiams ir gruodžio 27 d. 18.30 val. kviečia į iškilmingą vakarą su operos solistu Eugenijumi Chrebtovu bei pianistu Feliksu Zakrevskiu.

Koncerto metu išgirsite pačias gražiausias Šv. Kalėdų bei naujametines dainas pop klasikos stiliumi. Skambės „Tyli naktis“, „Hallelujah“, „White Christmas“, „Ave Maria“ ir kiti Jums puikiai pažįstami kūriniai.

Po koncerto virtuvės šefas Šarūnas Marčiulaitis pristatys išskirtinę degustacinę vakarienę, taip pat galėsite mėgautis rinktinio viskio, šampano, vyno taure Burbiškio dvaro cigarų kambaryje ar išgerti angliškos arbatos puodelį minkštame krėsle prie židinio.

Burbiškio dvaras – elegantiška vieta Jūsų gražiausioms šventėms!

 

Degustacinis meniu

 

DEGUSTACINIS ŽUVIES MENIU

 

Šaltasis užkandis
KARALIŠKŲ KREVEČIŲ KOKTEILIS

Klasikinis angliškas užkandis su karališkomis krevetėmis, virtomis žuvies sultinyje. Patiekiama su šviežiomis rukola salotomis bei tradiciniu naminiu krevečių kokteilio padažu, paskanintu citrinos sultimis.

 

Karštasis užkandis

MOLIŪGŲ SRIUBA

Moliūgai kepti žemoje temperatūroje, taip siekiant išgauti geriausią moliūgų skonį.

Patiekiama su grietinėlės padažu ir pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi, pagardinta 30 mėnesių brandintu traškiu parmezano sūriu.

 

Karštasis patiekalas

MENKĖ ALLA MEDITERANEA

Atlanto menkė su sicilijos kaparėliais irvyšniniais pomidorais, patiekama su jūros

gėrybių skonio perliniu kuskusu.


Desertas

BURBIŠKIS PANETTONE

Itališkas tradicinis Panettone iš Milano, patiekiamas su crema pasticcera.

 

DEGUSTACINIS MĖSOS MENIU

 

Šaltasis užkandis

CARNE SALADA

Jautiena Scottona iš Toskanos, marinuota druskoje su žolelėmis. Patiekiama su jogurtiniu kreminiu padažu su česnaku.

 

Karštasis užkandis

MOLIŪGŲ SRIUBA

Moliūgai kepti žemoje temperatūroje, taip siekiant išgauti geriausią moliūgų skonį.

Patiekiama su grietinėlės padažu ir pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi, pagardinta 30 mėnesių brandintu traškiu parmezano sūriu.

 

Karštasis patiekalas

FILE ITALIANO SU GORGONZOLOS PADAŽU

Pjaustyta jautiena Scottona file, tiekiama su Gorgonzolos padažu, Kedro riešutais ir

keptomis daržovėmis.

 

Desertas

BURBIŠKIS PANETTONE

Itališkas tradicinis Panettone iš Milano, patiekiamas su crema pasticcera.

 

 

 

Perkant bilietą į koncertą su degustacine vakariene, prašome informuoti apie savo degustacinio meniu pasirinkimą el. p. info@burbiskiodvaras.lt arba tel. nr. +37067776074

Jei norite užsisakyti nakvynę Burbiškio dvare, kreipkitės el. p. info@burbiskiodvaras.lt arba tel. nr. +37067776074

Vietų skaičius ribotas.

Vaikai iki 7 metų neįleidžiami.

Pirkdami bilietą į koncertą, sutinkate, kad renginys gali būti filmuojamas ar fotografuojamas, o medžiaga naudojama viešoje erdvėje.

Burbiškio dvaras

Parko g. 1B, Burbiškio k., Anykščių r.

Daugiau apie dvarą: www.burbiskis.lt