VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

JEEP MTB kalnų dviračių maratonų taurės V baigiamasis etapas

Sportas

Šių metų rugsėjo 22 d. Niūronių hipodrome vyks JEEP MTB kalnų dviračių maratonų taurės V baigiamasis etapas. Tai jau tryliktą kartą vykstantis dviračių sporto renginys Anykščiuose. Startas ir finišas Niūronių hipodrome. Trasa, kurios rato ilgis 20 km, drieksis Niūronių ir Andrioniškio apylinkėmis. Ikimokiklinukų startas 10.30, pradinukų startas 11.00, pagrindinės grupės startas 12.00 val. Varžybų uždarymas ir nugalėtojų apdovanojimas apie 16 val.

Anykštėnai važiuojantis už komandą ,,Dviraciudalys.lt-vėtrungė'' komandinėje įskaitoje tarp 10 komandų užima 4 vietą. Kviečiame ateiti ir palaikyti anykštėnų, o gal sėsti ant dviračio ir sudalyvauti varžybose. Visi dalyviai dalyvauja loterijoje, kurioje galima laimėt dviratį.

Dėmesio grybautojams ir visiems susiruošusiems į Niūronių miškus. Dėl vyksiančių varžybų bus eismo trikdžiai kelyje Anykščiai - Niūronys, Niūronys - Andrioniškis [Žirgo takas], bei Niūronių ir Andrioniškio apylinkių miško keliuose. Prašome atsižvelgti į trasos teisėjų reikalavimus.

Daugiau informacijos mtb.lt, arba tel. 869801303.