VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

"Basi Basi" restorano GIMTADIENIS!!!

Koncertai

Metai!!!! Lygiai metai kai mes kartu! Kai švenčiame gyvenimą, meną, vienas kitą! Kai kartu ragaujame, juokiamės ir šokame.

Iki paryčių. Per šiuos metus išmokome daug ir drąsiai žengiame į ateitį!

Mūsų nebūtų be jūsų! Todėl lapkričio 30 d. kviečiame jus visus atšvęsti mūsų pirmajį gimtadienį kartu! Laukia nuostabus, jautrus, intelektualus, kartu - pašėlęs, atviras ir siautulingas vakaras.

Jį pradės visų mylimas ir gerbiamas žurnalistas, rašytojas, laidų vedėjas ir prodiuseris Rytis Zemkauskas. Tai bus pokalbis apie viską - gyvenimą, filosofiją, kiną... Daug ką! Kur širdis, Ryčio iškalba ir jūsų klausimai nuves.

Vakarėlį pratęs Jazzu- atliks mum visiem

gerai žinomas savo dainas, kurias trauksime kartu, o tarpuose ir pasikabėsime rūpimais klausimais. Justė papasakos apie restorano istoriją, ateities viziją ir planus. Taip pat apie savo karjeros vingius ir kur jie veda dabar, apie mūsu planuojamus renginius...Bet svarbiausia- muzika muzika ir dar kartą muzika! O kur Justė- ten jos tikrai netrūksta!

Na ir žinoma- kaip be geriausių restorano draugų?? Ir štai čia, vakarėliui įpusėjus, į scena žengs Lolita- laisvės simbolis, LGBT numylėtas charakteris, vakarėlių siela ir tiesiog- nepakartojama ir vienintelė diva! Ji džiugins mus savo pasirodymu ir DJ set’u, tad pasiruoškit šėlti iki ryto!

Vakaro programos pradžia 20:30

Pirmieji bilietai 25 Eur, vėliau kaina kils, reikalinga išankstinė registracija.

18:30 visus gurmanus kviečiame į degustacinę vakarienę. Jau tikriausiai girdėjote apie mūsų šefo Igno talentą, tad šį karta jis vėl stebins savo šedevrais. Vakarienės kaina su programa -50 Eur žmogui. Prie patiekalų gėrimus derina Kalnapilio meistrai, bus nepamirštama patirtis, todėl labai rekomenduojame nepraleisti šios nuostabios Gastro Kelionės!

Ateikite švęsti kartu! Be jūsų, nebūtų mūsų. Jūs visada laukiami BasiBasi šeimoje. Ačiū Anykščiam, ačiū geriausiem žmonėm, nuostabiem BasiBasi lankytojam, draugam, artimiem- ateikite apsikabinti, mum svarbiausia- jūsų buvimas!