VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Priemonė „Kaimo verslo ir investicijų veikla“

ANYKŠČIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖ KVIEČIA TEIKTI PARAIŠKAS PAGAL ANYKŠČIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS STRATEGINIO 2020–2022 METŲ VEIKLOS PLANO PRIEMONĘ NR. 3.1.1.03 „KAIMO VERSLO IR INVESTICIJŲ VEIKLA“

Paraiškos priimamos nuo š. m. spalio 1 d. iki š. m. spalio 15 d. (imtinai).

Pareiškėjais gali būti žemės ūkio produkcijos gamybos, perdirbimo ir realizavimo veikla  besiverčiantys Žemės ūkio valdų valdytojai, vykdantys veiklą Anykščių rajono savivaldybės teritorijoje ir registruoti Lietuvos Respublikos teisės aktų nustatyta tvarka, kurių ūkio ekonominis dydis, išreikštas produkcijos standartine verte (VED), yra ne mažesnis kaip 2500 Eur ir ne didesnis kaip 15 000 Eur.

Teikiamas projektas turi atitikti pagrindinį tikslą: siekti, kad Anykščių rajone užauginta žemės ūkio produkcija būtų perdirbama ir realizuojama vietoje ir skatinti smulkių ūkių vystymąsi.

Finansuojama  iki 75 procentų projekto išlaidų vertės, bet ne daugiau kaip 3 tūkst. eurų vienam projektui.

Kviečiame teikti paraiškas per www.epaslaugos.lt

Paraiškas priima ir konsultacijas teikia Priemonės koordinatorius  Anykščių rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus vedėjas Virmantas Velikonis (J. Jablonskio g. 30, LT-29111 Anykščiai, 102 kab., tel. (8 381) 59262, el. paštas virmantas.velikonis@anyksciai.lt). 

Dokumentai:

  1. Finansavimo tvarkos aprašas 
  2. Finansavimo tvarkos aprašo 2 priedas
  3. Paraiškos forma

 

Anykščių r. savivaldybės informacija

Atsiliepimai

Komentuoti