VšĮ Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras

Planas A smulkiam verslui

Anykščių turizmo ir verslo informacijos centras kartu su Anykščių rajono savivaldybe prisijungė prie smulkiojo verslo skatinimo iniciatyvos PLANAS A – šiuo projektu siekiama padėti atsitiesti nuo COVID-19 pandemijos nukentėjusiam Lietuvos smulkiajam verslui.

Kviečiame visas smulkias vietos įmones registruotis svetainėje www.planas-a.lt ir pasinaudoti patraukliais partnerių pasiūlymais. 

Siūlome 1 savaitės komercinės reklamos transliaciją lauko ekrane Jūsų verslui!

Planas A lauko reklama SVV Anykščiai

Kaip pasinaudoti šia galimybe?

1. Tapti iniciatyvos dalyviu.

Iniciatyvoje gali dalyvauti tik smulkaus verslo atstovai, registruoti ir veikiantys Anykščių rajone (įskaitant ir verslus, veikiančius pagal verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymą), užsiregistravę www.planas-a.lt svetainėje. 

Dalyviai, taip pat turi atitikti šiuos kriterijus:

1. Įmonės darbuotojų skaičius (vidutinis metinis įmonės darbuotojų skaičius) – iki 50 (penkiasdešimt) darbuotojų.
2. Metinės pajamos – pardavimo grynosios pajamos pagal Pelno (nuostolių) ataskaitą – iki 1 000 000 (vienas milijonas) Eur.

2. Dėl reklamos transliacijos kreiptis mob. tel. nr. +370 600 13 688, el. p. laukoekranas@infoanyksciai.lt

3. Transliacijos bus vykdomos iki š. m. gruodžio 31 d.

Kaip prisijungti?

  1. Prie PLANAS A iniciatyvos smulkaus verslo atstovai gali prisijungti užpildę registracijos anketą svetainėje planas-a.lt. Anketoje pakaks nurodyti pagrindinius verslo duomenis.
  2. Jei norite padidinti susidomėjimą jūsų verslu, skirkite laiko laukelio „Apie įmonę“ užpildymui – aprašykite, kuo jūsų įmonė yra ypatinga ir kodėl apie ją visi turėtų žinoti.
  3. Nuolat tikrinkite projekto svetainę, kurioje bus pildomas mūsų paslaugų ir partnerių nuolaidų paketas. Aptikę jūsų verslui naudingą pasiūlymą, susisiekite pasiūlymą pateikusiu partneriu.
  4. Populiarinkite PLANAS A iniciatyvą – savo įmonėje ar socialiniuose tinkluose paskelbkite apie dalyvavimą projekte, paraginkite aplinkinius verslus prisijungti. Svetainėje rasite iniciatyvos tradicinės priemones – plakato, skrajutės ar lipduko pavyzdį, o taip pat – reklamos internete paketą.

PLANAS A: kas tai?

PLANAS A iniciatyva skirta padėti atsitiesti nuo COVID-19 pandemijos nukentėjusiam Lietuvos smulkiajam verslui. Projektu siekiama, kad smulkios įmonės išlaikytų augimo kelią ir joms nereikėtų keisti esamų verslo planų į planą B ar C.

Projektą inicijavo Šiaulių bankas, o prie šios iniciatyvos partnerių jungiasi  savivaldybės,  valdžios institucijos, socialiai atsakingos įmonės.

Projekto ambasadorius –  žinomas žurnalistas, rašytojas ir visuomenininkas Andrius Tapinas.

Kodėl mūsų savivaldybė tapo PLANAS A partnere?

Anykščių savivaldybė prisijungė prie PLANAS A, nes suinteresuota padėti vietiniam smulkiajam verslui. Tai jie kuria vis didesnę ekonominę vertę. Tai – naujos darbo vietos, investicijos, valstybės ir savivaldybių biudžetą papildantys mokesčiai, užtikrinantys geresnę gyvenimo kokybę visiems regiono gyventojams. Be to, patys mažiausi verslai labiausiai nukentėjo nuo pasaulinės COVID-19 pandemijos. Dėl beveik 3 mėnesius užsitęsusio karantino dalis smulkių verslų buvo priversti sustabdyti veiklą, kitoms – sumažėjo užsakymų kiekis, teko keisti veiklos planus. Smulkūs verslai labiau pažeidžiami, nes neturi tvirto finansinio užnugario, priklausomi nuo riboto klientų skaičiaus. Padėkime jiems išsilaikyti.

Smulkios įmonės kviečiamos užsiregistruoti www.planas-a.lt ir pasinaudoti patraukliais pasiūlymais ir naudomis, kurias suteikia projekto partneriai.

Projektą iniciavęs Šiaulių bankas smulkioms įmonėms suteiks patrauklų finansinių paslaugų paketą. Partnerių ratui plečiantis didės ir siūlomų naudų spektras.

Be to, PLANUI A įsibėgėjant kampanijoje užsiregistravę verslai bus populiarinami projekto svetainėje ir tradicinėmis reklaminėmis priemonėmis.

PLANAS A iniciatyva skirta tam, kad smulkios įmonės išlaikytų augimo kelią ir joms nereikėtų keisti esamų verslo planų į planą B ar C. Bet ir tuo atveju, jei prireiktų verslo išlaikymui įjungti planą B, prisiminkime, kad B – tik antra raidė abėcėlėje. Tikime savo verslininkais ir palaikome juos.

 

Atsiliepimai

Komentuoti